Medicinsk fotvårdsklinik

Helena Angela Svensson

Pedagogen Park Frölundagatan 118 B
431 44 Mölndal

Telefon: 0709-986503
Hemsida: www.medfotklinik.se
Epost: Skicka via formuläret längst ner

Har försäkring: Nej
Försäkringsbolag: Säkra

Presentation:
Jag började arbeta på Sahgrenska Sjukhuset när jag var 20 år som undersköterska, efter ett år på en intensiv-vårdavdelning började jag min 13-åriga "karriär"på röntgen jourtid. En fantastisk tid som jag lärde mig otroligt mycket på. Som 21-åring var jag kunskaphungrig på allt om vår kropp och dess fantastiska konstruktion och förmåga. Under den perioden som jag arbetade på röntgen genomgick röntgen en "förvandling" från den gamla tekniken till det digitala.

Jag tackar Sahlgrenska Sjukhusets Röntgen för all min kompetens om kroppen, dess egenskaper, förmågor, om livets början och slut. En livserfarenhet om livets snabba förändringar. Jag lärde mig att njuta av livet medans jag har det och förvalta det som är mig mest kärt, att inte haka upp mig i onödan på saker som inte har någon betydelse för mig för att jag skall kunna leva mitt liv.

Jag har dansat hela mitt liv och är van vid att använda hela min kropp, mina fötter är en del av min kropp och jag har alltid dansat barfota, våra fötter är vår bas mot "moder jord" en bas som skall förankra oss i trygghet och stolthet. Börjar våra fötter bråka så påverkar det hela kroppens och livets välbefinnande.

VÄLKOMNA :)

Utbildning:
Yrkeshögskola.

Jag har läst till medicinsk fotterapeut i Göteborg, en gedigna utbildning på 1.5 år, där det krävdes medicinska förkunskaper och erfarenheter, utbildningen fokuserar på fördjupad kunskap om friska och sjuka fötter. Jag hjälper er med "bråkiga" fötter och skämmer bort er med "glada" fötter.

Behandlingar:
Medicinsk fotvård
Fotbad.
Nagelklippning , avlägsnar förhårdnader, enklare nageltrång, små liktorn, mindre sprickor, fötterna smörjs med Flowers fotkräm

Pris: 545:-
Vid betalning gäller EJ Actiway

Riktad Åtgärd
Vid behov av att avlägsna ett specifikt problem: vårtor, svåra nageltrång, stora liktorn, djupa sprickor.

Pris: 445:-
Vid betalning gäller EJ Actiway

Friskfotvård/Actiway
Fotbad.
Nagelklippning, avlägsnar förhårdnader, slipar och filar fotsulor mjuka, peeling, fötterna smörjs med Flowers fotkräm

Actiway 700:- inkl.moms

Nagellack plus lackning
Pris: 150:- inkl.moms

Jag följer Skatteverkets regler
och Socialstyrelsens föreskrifter på miljökrav och rengöring av instrument.

Innehar Patientskadeförsäkring.

Helena Angela Svensson

Skicka ett meddelande till mig

Namn:*
Telefon:*
E-post:*
Meddelande / fråga:
Skicka meddelande